Anouk Bleekemolen

Anouk Bleekemolen

Anouk Bleekemolen Coaching & Training

Thema: Systemisch werk & …

Onderwerp: Hypnose

Titel workshop (zaterdag): Het combineren van Systemisch werk en Hypnose

(Meer informatie over de workshop volgt).

Over Anouk Bleekemolen

Ik was 34 jaar, had net mijn goed betaalde baan in loondienst opgezegd en was mijn eigen coachpraktijk gestart. Ik had een leuke man leren kennen en het leven leek me toe te lachen. Ik was al een tijdje wat vermoeid en toen er wat andere kleine klachten bij kwamen maakte ik toch maar een afspraak bij de huisarts. Binnen 2 weken na die afspraak lag ik op de spoedeisende hulp, een dag later kreeg ik te horen dat ze dachten dat ik kanker had. Mijn leven werd even stil gezet…

8 chemo’s kreeg ik, samen met 8 keer immunotherapie. En met alles wat ik toen wist over de kracht van de mind wist ik dat ik mezelf moest ondersteunen in de behandeling en daarna. Halverwege de behandelingen werd duidelijk dat het gelukkig werkte, de tumor was aan het krimpen.

Al vroeg in het proces had ik gekeken naar welke mogelijkheden er waren voor de herstelperiode, ik dacht dat een half jaar voldoende zou zijn om weer een beetje normaal te kunnen functioneren. Dit werd toch echt anders. De fysieke begeleiding die geboden werd sloot niet aan op wat ik kon en wilde en ook de mentale begeleiding door een psycholoog was niet wat ik zocht. Ik wilde meer! Ik wilde weer de dingen doen die ik voorheen ook deed en mijn begeleiders deden dat een beetje lacherig af, dat zou een illusie zijn dat dat zou kunnen. Met groepsgenoten hadden we het erover wat beter zou kunnen, we hadden het erover wat wij nodig hadden.

Jaren heb ik manieren geprobeerd door trainingen te volgen, door coaching te krijgen, door therapiesessies te doen en nog veel meer, om te kijken wat nu werkt en wat niet. Wat geeft nu snelle en vooral ook blijvende resultaten. En dat heeft gemaakt dat ik nu doe wat ik doe en hoe ik het doe. Een unieke combinatie van kijken naar Mind en Body en dat toepassen wat nodig is om klachten weg te nemen en weer dat te gaan doen waar je vrij, blij en vrolijk van wordt.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Anouk ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zaterdag 4 september 2021 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen