Daan Wierenga van IJzendoorn

Daan Wierenga van IJzendoorn

Coach&Co coaching en training 

Thema: Onderwijs, opvoeding, kinderen

Onderwerp: Een systemische blik op stress

Vitaliteit en zelfredzaamheid lopen voor Daan als een rode draad door haar leven;  als kind, als mens en als professional. Als kind leerde Daan al vroeg de kracht van het zelfhelend vermogen kennen. Met droomkracht en zelfredzaamheid ontdekte ze wereldwijde mogelijkheden.

Haar 15 tropenjaren als projectleider voor UNAIDS in Ghana en voor de Universiteit Maastricht in Zuid Afrika en India hebben haar gevormd tot een kleurrijk vakmens. Haar ervaring met de HIV/AIDS epidemie, de gevolgen van het apartheidsregime en het kastenstelsel hebben haar hart en ziel voor altijd ge(k)raakt.

Geboren in een gezin van 5 kinderen in Den Helder, een Zeeuwse moeder en een Groningse vader, woont en werkt ze sinds momenteel met liefde in Zuid Limburg. Sinds 2006 is ze de eigenaar van buro Coach&Co in Maastricht: coaching en training voor vitaliteit en zelfredzaamheid van mens, teams en organisaties.

Vitaliteit staat volgens Daan juist niet voor alle dagen sterk en gelukkig moeten zijn maar gaat het vooral om de persoonlijke zelfredzaamheid in liefdevolle verbinding. Met alles d’r op en d’r aan: talenten, twijfels, verlangens en verlies.

Systemisch werk gaf haar in 2009 een gevoel van thuiskomen met de juiste balans in doen en zijn. “Less is more” werd de eerstvolgende reisbestemming.

Sinds 2012 coacht en traint ze ook met inzet van paarden (“de beste systemische leermeesters”) waarmee ze o.a. de training het “Paardenmiddel voor Vitaliteit”  heeft ontwikkeld.

“Vitaliteit gaat over de persoonlijke zelfredzaamheid in liefdevolle verbinding met alles d’r op en d’r aan”

De workshop op 5 mei

Signalen van langdurige spanning en overprikkeling met vermoeidheid, pijnklachten of concentratieverlies, gaan op steeds jongere leeftijd gepaard met medische diagnoses zoals burn-out, ADHD, fybromyalgie etc.

Daan gaat tijdens “Een systemische blik op stress” hiernaar op onderzoek.

Klik om je voorkeur te onthouden:
Daan Wierenga van IJzendoorn
Systemische pedagogiek
Aan de hand van vragen als:
‘Waar staat stress voor?’
‘Voor wat is stress een oplossing?’
‘Wat heeft stress nodig?’
– gaat ze met de deelnemers op verkenning langs de symptomen die in de huidige maatschappij zo om aandacht vragen, op zoek naar de diepere laag die onder deze vragen ligt.

Wil je Daan ontmoeten en aan het werk zien?

Kom dan zondag 5 mei 2019 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.