Els van Steijn

Els van Steijn Training & Coaching

Thema: Lijf en Lichaam

Titel Workshop: Plek en de effecten die je voelt in je lichaam

Op verschillende manieren gaan we tijdens deze workshop ervaren hoe je lichaam voelt als je je plek inneemt.
We starten de workshop met een geleide meditatie.
Sta jij zelf goed op jouw plek in ‘de fontein’?
De rest van de workshop wordt het thema plek en de effecten die je voelt in je lichaam besproken en gaan we dit verkennen en ervaren aan de hand van diverse thema’s.
Dat varieert van je eigen startpositie als je een opstelling gaat begeleiden en hoe je je plek inneemt ten opzichte van cliënten, tot aan hoe het voelt om op je plek te staan in een liefdesrelatie.
Wat gebeurt er in het lichaam als iemand zijn of haar plek onvoldoende kan aannemen?
De workshop is een combinatie van kleine oefeningen, mijn visie en uiteraard ga ik graag in op jullie vragen.

Els van Steijn

Els van Steijn is coach, familie- & organisatie-opsteller, spreker en schrijver van de bestseller ‘De fontein, vind je plek’. Daarnaast schrijft ze maandelijks voor het online magazine Holistik.nl. Els heeft haar coachingspraktijk in Utrecht, waar Ilse Brommersma en Carlijn Kuenen naast haar werken als coach.

Els is in contact gekomen met het systemische werk doordat ze steeds dieper ging graven zodat ze een hefboom kon vinden die hardnekkige patronen echt kan doorbreken. De metafoor van ‘de fontein’ gebruikt ze om haar opstellingen te ondertitelen, zodat de client zowel de innerlijke beweging met het hoofd kan maken als mede met het lichaam. Pas dan kan een nieuw patroon ontstaan.

Els ontvangt elke dag reacties van mensen die ze niet kent, dat het boek ‘de fontein, vind je plek’ iets heeft geraakt en iets goeds tot stand heeft gebracht. Dat stemt haar intens dankbaar, want haar missie is ‘volgende ‘schone’ generaties creëren. Ze is ervan overtuigd dat als steeds meer mensen op hun eigen plek in ‘de fontein’ staan de wereld nog mooier en liefdevoller wordt en dat dan veel minder energie verloren gaat aan zaken die niet altijd constructief zijn.

Interview met Els

Dit interview is vorig jaar opgenomen. Hoor hoe Els haar eerste ontmoeting had met familie opstellingen.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Els ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 13 september 2020 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen