Ilma Trip

Ilma TripIlma Trip

Praktijk voor systemisch werk via het lichaam

Thema: Systemisch werk & …

Onderwerp: Lichaamswerk

Titel workshop: “Het roepen van de Ziel”.

In onze workshop laten wij (Karin van Dijk en Ilma Trip) jullie kennismaken met ons wonderlijk mooie werk.

Ontwikkeld door Connie van der Arend.

Lichaamsgericht werken kan een goede aanvulling zijn op jouw opstellingswerk.  Zoals je in een opstelling kunt ervaren wat de invloed van het veld is op je fysieke, emotionele en energetische gesteldheid, zo is dat ook op de massagetafel. Of anders gezegd: dat wat je bij een opstelling vergroot tegenkomt in de opstellingsruimte vind je terug in je lichaam en de ruimte om  je heen.

Wanneer je niet op je eigen plek staat is dat voelbaar in je lichaam. Als je je familie niet insluit, sluit je delen van je lichaam uit.
Het voordeel van systemisch werk via het lichaam is dat:

  • aanraken een helende werking heeft;
  • een juiste systemische interventie een directe respons geeft en een ontspanning en energiedoorstroming in het lichaam teweegbrengt;
  • een liefdevolle aanraking veiligheid en heling biedt bij hechtingsproblematiek en traumatische ervaringen die in het lichaam opgeslagen zijn.

Lichaamsgericht werken heeft effect op het persoonlijk en systemische celgeheugen van de cliënt en kan grote veranderingen teweegbrengen.

Een opstelling heeft grote impact maar soms merk je dat het niet doorwerkt. In dat geval is er wel inzicht bij de vraagsteller, maar lijkt de beweging uit de opstelling niet door te werken in het leven of het fysieke lichaam.  Systemisch werk via het lichaam biedt een handvat systemische invloed beter te integreren.

Wij nemen je graag mee in een korte ervaring.

Over Ilma Trip

Ik heb mezelf gespecialiseerd in systemisch lichaamswerk. Dat is mijn huidige basis van waaruit ik werk en dat fungeert als rode draad door mijn workshops, trainingen en retraites.

Ik leef vol passie en doe alles gepassioneerd. Ik weet een warm welkom te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en ik maak heel gemakkelijk contact. Mensen ontmoeten, in alle veelzijdigheid en met alles wat daarbij hoort, is dan ook mijn grootste passie en één van de mooiste facetten in mijn werk. De reden waarom ik doe wat ik doe. Het is prachtig anderen te laten zien hoe mooi ze zijn, waar hun kracht ligt en wat schoonheid betekent. Schoonheid is in mijn ogen namelijk geen perfectie. Ik houd van de kleine oneffenheden, die poets ik op en laat ik glimmen. Juist de kreukels of scheurtjes – in meubels, gebouwen, maar ook bij de mens – laat het leven zien.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Ilma ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.