Kim Draijer

Kim Draijer

Systemisch Benaderd

Thema: Overig

Onderwerp: Systemisch werk concreet toepasbaar in het werken met organisaties en teams.

Titel workshop: Simultaan tafelopstellingen voor het werken met groepen

Over Systemisch Benaderd

Systemisch Benaderd is een methode om een systemisch perspectief te krijgen zonder de klassieke vorm van opstellen. Het is toepassingsgericht en er is geen uitgebreide vooropleiding voor nodig. Dit maakt het voor organisaties, teams en coaches laagdrempelig om te werken met de systemische laag. Systemisch Benaderd kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en taal doe goed aansluit bij organisatie contexten.

Systemisch Benaderd ontwikkelt continu nieuwe tools en manieren van werken en biedt naast verschillende (in-company) opleidingen en workshops ook ondersteunende producten zoals bijvoorbeeld een systemische vragenwaaier gericht op verschillende systemische checklists.

Over Kim Draijer

Kim is oprichter en ontwikkelaar van Systemisch Benaderd. Ze is gespecialiseerd in leiderschaps-, teamontwikkeling en procesbegeleiding. Haar kracht is het vertalen van systemisch werk naar concrete werkvormen die in alle contexten bruikbaar zijn.

Systemisch Benaderd spreekt de taal van organisaties. Niet alleen in woorden, maar ook door bekende modellen en technieken systemisch te benaderen. Hierbij staan toepasbaarheid in de praktijk en impact voorop. Naast oprichter van Systemisch Benaderd is Kim Managing Partner van Evolvere.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Kim ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 13 september 2020 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen