Marion Latour

SystemicVR

Thema: Teams en organisaties

Titel workshop: Online Systemisch Werk met virtual reality.

Het online systemisch werk heeft een plek in ons systemisch werk. Versneld en verankerd in het afgelopen jaar vindt het meer en meer haar weg in de systemisch wereld. Het heeft het potentieel ons met elkaar te verbinden over de hele wereld.

Maar hoe kan je systemisch werk doen met virtual reality (VR)? Hoe kan je je verbinden en verhouden als begeleider? Hoe zorg je dat jij én met jouw cliënt of team kan verbinden én een veld kan creëren voor interventies en bewegingen? Wat vraagt het aan innerlijke houding van jouw als begeleider als je online werkt met VR?

In deze interactieve workshop ga jij ervaren hoe het is om systemisch te werken met virtual reality door middel van het programma SystemicVR. Je gaat ervaren hoe het is als begeleider, als representant en hoe je verbinding kan houden met je client of het team. Ik nodig je van harte uit voor deze ontdekkingsreis en elkaar fysieke en virtueel te ontmoeten en verbinden met alles wat mogelijk en onmogelijk is.

Over Marion Latour

Marion Latour

Ik voel mij uitgenodigd in het leven om te verkennen, een verkenner te zijn met dat wat er nog komt, wat nog niet (helemaal) zichtbaar is en om beweging te ontwaken waar het vast zit.

Als ervaren trainer, coach en opsteller in het systemisch werk vroeg ik mij begin 2020 af of systemisch werk ook online en met virtual reality mogelijk was. Vanuit deze beweging ontstond het programma SystemicVR. Gevoed door het momentum, wat het leven van mij wil en wat ik van het leven wil.

Ik ken mijzelf als iemand die erg verbonden is met het ritme van de natuur. Een gevoelsmens waarbij ik juist werk in contact met mijzelf en het gewaar zijn.

De veronderstelling kan zijn dat online werken en door het werken met virtual reality je je niet kan verbinden en niet voelt of waar kan nemen. Maar mijn ervaring is dat als je juist verbonden bent met jezelf en alles wat er is kan je, als het ware door het computerscherm heen, op een diepe laag verbinden. Ook online en met virtual reality.

Verbinden kent in dat opzicht geen grenzen.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Marion ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zaterdag 4 september en / of zondag 5 september 2021 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen