Toekie van Apeldoorn

Toekie van Apeldoorn

de Kindercoaches 

Thema: Plek en Positie

Titel workshop: ‘Volwassenen Be-krachtigen, Kinderen Ont-lasten
– Een systemische kijk op Kind en Gezin –

Kinderen nodigen volwassenen uit om onverwerkte emoties, gemis en verlangens uit het systeem opnieuw onder ogen te zien en aan te gaan. Echter in welke mate zijn ouders zich hiervan bewust? Als volwassenen dat inzien hoe bevrijdend is het voor zowel ouder als kind als mijn en dijn op hun plek vallen? Andermans lasten zijn immers niet ‘oplosbaar’. Het is daarom van belang duidelijk te krijgen: ‘Wat is van de ouders? Wat zijn hun thema’s? Wat hebben zij op te pakken? Wat hebben zij los te laten?’ Essentiele vragen, vooral ook als er kinderen in het spel zijn. Niet genomen gevoelens komen gemakkelijk tussen ouder en kind in te staan. 

Deze workshop is gericht op ervaren. Ik deel een openhartige persoonlijke ervaring en aan de hand van een opstellings-oefening word je je gewaar hoe een systemische kijk op het gezin, ouder en kind meer vrij maakt. We kijken dus zowel persoonlijk als professioneel. 

Ook volwassenen zonder (eigen) kinderen zijn van harte welkom.

Mijn wens is om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden opdat de liefde volop stroomt.

Over Toekie van Apeldoorn

De workshop wordt gegeven door Toekie van Apeldoorn (1974). Zij studeerde rechten en psychologie. Als psycholoog, trainer en familie opsteller begeleidt zij grote en kleine mensen bij hun levensgeluk. In 2010 richtte ze de Kindercoaches op, praktijk en voorheen kennisinstituut. Toekie is een vrouw met een missie die gaat voor het verbinden van mensen met zichzelf en elkaar opdat de liefde volop stroomt. Toekie’s gevarieerde achtergrond en haar kennis en ervaring als mens bundelt zij om krachtig en doeltreffend te begeleiden, rechtstreeks vanuit het hart.

Toekie is bijna getrouwd met Michiel, stief, peet- en pleegmoeder van verschillende kinderen en heeft een hond.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Toekie ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zaterdag 4 september en / of zondag 5 september 2021 naar Voetstappen in het Veld.

Ik meld me aan!