Yvonne Lonis

Yvonne Lonis

Bert Hellinger Instituut Nederland

Thema: Leven, leren, liefde

Onderwerp: Zelfmoord

Ruim 10 jaar geleden stond Yvonne voor het eerst in een opstelling in een training Enneagram Integratie Coaching. Dat smaakte naar meer en zo startte zij de jaaropleiding Familieopstellingen aan de Academie voor Psychodynamica. Daarna is zij systemisch werk gaan toepassen en opstellingen gaan begeleiden rondom familievragen en ook organisatievragen. Bij het organisatieveld voelde ze te weinig bodem en zocht ze meer verdieping en ambacht. Dat vond ze bij het Bert Hellinger Instituut. Daar is ze gebleven en begeleid verschillende opleidingen, workshops en coaching.

Opstellingen gaan over leven en dood. Voor Yvonne is de essentie van systemisch werk en opstellingen om de container van de cliënt, het team of de organisatie te vergroten, als het ware op te rekken naar een nieuwe ruimte. Vaak gaat het over; van overleven naar leven gaan. Leven en dood fascineren Yvonne en zeker om die thema’s in systemisch perspectief te plaatsten.

De workshop: Werken rond zelfmoord

Klik om je voorkeur te onthouden:
Yvonne Lonis
Werken rond zelfmoord
Tijdens de workshop zal Yvonne het thema zelfmoord in systemisch perspectief plaatsen. Waar kan zelfmoord systemisch gezien een oplossing voor zijn in een systeem? Wat kunnen patronen in het systeem zijn die tot zelfmoord kunnen leiden? Yvonne zal verschillende patronen toelichten die kunnen samenhangen met zelfmoord en het thema aan de hand van een opstelling en/of oefeningen verder uitdiepen.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Yvonne ontmoeten en aan het werk zien?

Kom dan zondag 5 mei 2019 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen