Yvonne Lonis samen met Marion Latour

Bert Hellinger Instituut Nederland

Thema: Werk, Geld, Inkomen

Onderwerp: geld en succes in systemisch perspectief

Titel workshop: Het Succesverhinderingscript

In deze workshop zullen Yvonne Lonis en Marion Latour van het Bert Hellinger Instituut geld en succes in systemisch perspectief plaatsen. Hoe kan het dat sommige mensen succes ervaren en dat er dan iets gebeurt waardoor het succes weer verdwijnt. Of net voor het moment van succes dit succes verliezen. Jan Jacob Stam heeft dit het succesverhinderingscript genoemd. Welke patronen kunnen hieraan ten grondslag liggen? Waar is dit patroon een oplossing voor?

Tijdens de workshop zullen zij dit uiteenzetten. Ook zullen zij een mini-opstelling begeleiden waarbij iedereen een ervaring kan opdoen rondom dit onderwerp.

Over Yvonne

Yvonne Lonis

Ruim 10 jaar geleden stond Yvonne voor het eerst in een opstelling in een training Enneagram Integratie Coaching. Dat smaakte naar meer en zo startte zij de jaaropleiding Familieopstellingen aan de Academie voor Psychodynamica. Daarna is zij systemisch werk gaan toepassen en opstellingen gaan begeleiden rondom familievragen en ook organisatievragen. Bij het organisatieveld voelde ze te weinig bodem en zocht ze meer verdieping en ambacht. Dat vond ze bij het Bert Hellinger Instituut. Daar is ze gebleven en begeleid verschillende opleidingen, workshops en coaching.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Yvonne ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 13 september 2020 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen