Een plek waar we bij elkaar kunnen komen


Harmonie
Corry Ammerlaan – van Nieuwkerk

We hebben veel andere trainers en coaches aan het werk gezien. We zien de bewegingen van het veld, en voelen dat er van alles aan het gebeuren is. Ruimte, beweging, vooruitgang, zijpaden.

Wat we nog misten was één plek in Nederland waar alle coaches die met Systemisch Werk bij elkaar komen, de mensen van de verschillende scholen en de mensen met ieder hun eigen specialisme. Wij voelden ons geroepen deze plek dan zelf te creëren.

Zodat we met elkaar kunnen ervaren hoe iedereen zich op zijn eigen manier beweegt in dit vakgebied. Zodat we de pareltjes van ons gezamenlijk veld in het licht kunnen en mogen zetten. Om onszelf verder te laten bewegen door op een plek vol creativiteit, groei en inspiratie de volgende stappen te creëren. Kortom: Voetstappen in het Veld.

Wie zijn wij? 

Arianne Rooyens


Arianne Rooyens

Ik ben een vrouw die geniet van creativiteit en beweging in het leven. Met behulp van al mijn zintuigen en met een grote mate van verwondering wil ik het leven ervaren. Reizen, werken als leerkracht en coach, fotograferen, ik ervaar het als voedsel voor mijn ziel en brandstof voor mijn verwondering. Wat een cadeau om (mee) te mogen reizen en te mogen zorgen voor een bedding waarin vanuit veiligheid en vertrouwen stappen gezet kunnen worden en zichtbaarheid ontstaat.

Mijn eerste stappen in de systemische wereld waren… vol angst. Wat vond ik het spannend, want als je het gevoel van de ander overneemt waar blijf je dan zelf? Een warme lenteavond waarin ik keek naar dat wat ineens zo zichtbaar werd. Waarin ik van angst naar het volste vertrouwen ging. De gedachte: als ik nu gevraagd word zeg ik ja als representant resulteerde in een opstelling waarbij ik naar de dood en het leven mocht kijken. Hoe symbolisch.

Vanaf dat moment begreep ik: dit is iets wat werkt op de diepe laag die er toe doet. 

Arianne Rooyens – Kanters
E-mail: Arianne@VoetstappenInHetVeld.nl
Telefoon: 015 – 30 30 28 3

Arjan Rooyens


Arjan Rooyens

Ik ben een man die vanuit rust en kracht naar het leven kijkt. Als trainer en coach, gespecialiseerd in presentatievaardigheden in de breedste zin van het woord – van presentatie, debat, tot salespitch. Een belangrijk deel van mijn werk is mensen vrij maken van spreekangst. In dat traject gebruik ik vaak familieopstellingen, omdat spreekangst vaak terug te voeren is op gebeurtenissen in het verleden. Het is mijn missie om mensen in het licht te zetten. Te laten stralen. Mijn voorouders werkten bij Philips, de gloeilamp als symbool voor wie ik ben en waar ik uit voort kom.

De wereld van het systemisch werk zag ik voor het eerst tijdens een opleiding. Ik zag dat de laag waarop gewerkt werd de laag was die diep verborgen lag. Dat daar de echte verandering mogelijk was.

Daarna ben ik me samen met mijn vrouw Arianne verder gaan specialiseren. Nu werken we beiden met het veld en begeleiden we samen opstellingen.

Arjan Rooyens
E-mail: Arjan@VoetstappenInHetVeld.nl
Telefoon: 015 – 30 30 28 3

Jenya Krul

 


Jenya Krul

Ik ben een vrouw met een groot hart voor geluk en leed in de wereld. Door het bieden van een groot welkom en door oog te hebben voor dat wat is weet ik mijn bijdrage te leveren. Ik bezit de kwaliteit om zowel de grote gehelen als de kleine details op waarde te kunnen schatten en benader zo ieder vraagstuk en uitdaging zorgvuldig en kernachtig. Ik schrijf graag gedichten, reizen maakt mij blij en mijn kinderlijke nieuwsgierigheid brengt mij rijkdom.

Mijn eerste kennismaking met systemisch werken was een aantal jaar geleden door een uitnodiging van Arianne en Arjan. Wauw! Er ging een wereld voor mij open. Onbekend en zo raak. Ik had het gevoel van thuiskomen. Dat was het begin van een mooie (interne) reis die blijft voortduren.

Toen Arianne en Arjan mij vertelde over het organiseren van een inspiratiedag  rondom systemisch werken en opstellingen was ik direct enthousiast.  Met volle overtuiging heb ik ja gezegd om dit mijn z’n drieën op te zetten.  

Jenya Krul

E-mail; jenya@voetstappeninhetveld.nl