Margriet Wentink

Interakt Tiel

Thema: Systemisch werk & … Traumawerk

Titel workshop (zondag): Systemisch werk en werken met Trauma

Als we systemisch werken komen we ook in aanraking met Trauma’s. Soms zijn ze zichtbaar of bekend, soms zijn ze voelbaar en zijn er vermoedens, soms zijn ze zo on-aanraakbaar en proberen ze uit alle macht onzichtbaar te blijven.

Werken met Trauma: Wat moeten we hierover weten? Margriet zal je meenemen in de achtergronden van Trauma, en laat je ervaren hoe het opstellen van het verlangen werkt.

Over Margriet Wentink

Margriet Wentink

Margriet (1963) leidt sinds 1996 Interakt, een centrum voor meergenerationele psychotraumatologie. Sinds 2005 werkt zij nauw samen met de Duitse psychotherapeut Franz Ruppert, wiens werk zij introduceerde in het Nederlands taalgebied. Samen met haar partner Wim Wassink vertaalde zij zijn werk in het Nederlands. Margriet specialiseerde zich in het werken met vroegkinderlijk trauma. Zij schreef onder meer Je verlangen dwaallicht of kompas, maakte samen met Marijke Kolk en studenten journalistiek het boek Blootgelegd – geeft trauma een gezicht, publiceerde samen met Franz Ruppert en anderen het boek Vroegkinderlijk trauma en werkt momenteel aan de voltooiing van het boek Het mamatrauma.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Margriet ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 15 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen