Marion Latour samen met Yvonne Lonis

Bert Hellinger Instituut Nederland

Thema: geld en succes in systemisch perspectief

Titel workshop: Het Succesverhinderingscript.

In deze workshop zullen Yvonne Lonis en Marion Latour van het Bert Hellinger Instituut geld en succes in systemisch perspectief plaatsen. Hoe kan het dat sommige mensen succes ervaren en dat er dan iets gebeurt waardoor het succes weer verdwijnt. Of net voor het moment van succes dit succes verliezen. Jan Jacob Stam heeft dit het succesverhinderingscript genoemd. Welke patronen kunnen hieraan ten grondslag liggen? Waar is dit patroon een oplossing voor?

Tijdens de workshop zullen zij dit uiteenzetten. Ook zullen zij een mini-opstelling begeleiden waarbij iedereen een ervaring kan opdoen rondom dit onderwerp.

Over Marion

Marion Latour

Mijn naam is Marion Latour en trainer, coach en opsteller bij het Bert Hellinger Instituut. Het blijft mij fascineren hoe één woord, één gebaar of één inzicht opeens alles in beweging kan zetten, verbinden en het weer kan laten stromen. Kijken waar de ingang zit naar die beweging vind ik een enorm dankbare, uitdagende en bijzondere kant van het systemische werk.

Voordat ik fulltime bezig was met het systemisch werk heb ik ruim 19 jaar bijgedragen vanuit verschillende leidinggevende posities binnen de brandweer en de politie. Elke organisatie heeft systemische intelligentie, maar elke organisatie heeft zijn eigen manieren om het te ontdekken. Ik vind het een uitdaging om die puzzel te ontrafelen. Sinds eind 2017 werk ik fulltime aan het Bert Hellinger Instituut als trainer in verschillende cursussen, begeleider en als systemisch coach. Het geven van trainingen en workshops op het gebied van systemisch werk is een passie, niet alleen om kennis en ervaring over te dragen maar vooral om vanuit co-creatie en ultieme nieuwsgierigheid het systemisch werk nog meer te laten evolueren en groeien.

Ik geniet ook van het werken met de systemische wijsheid van paarden, daarom geef ik de workshops ‘Systemische intelligentie van paarden’, zowel persoonlijke als organisatorische kwesties van individuen en teams. Samen met mijn man en zijn kinderen genieten we van de natuur, onze paarden en andere dieren op onze boerderij op een inspirerende plek in Drenthe.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Marion ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 13 september 2020 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen