Marion Latour

Marion Latour

Bert Hellinger Instituut Nederland

Thema: Systemisch Werk & Geluidsfrequenties

Titel workshop: Informatiegeneeskunde (geluidsfrequenties) en systemisch werk, een experiment

Informatie- en frequentiegeneeskunde is nieuw en neemt enorm toe in populariteit. Het richt zich op de oorzaken van ziekte én het zet het zelfherstellende vermogen aan. De meeste ziekten zijn in deze visie informatieziekten en beginnen als verstoring van informatie op kwantumniveau (de kleinste deeltjes oftewel kwantumdeeltjes). Als deze informatieverstoring lang genoeg duurt en/of heftig genoeg is, zal dit zichtbare, lichamelijke en/of andere klachten geven. 

Informatiegeneeskunde geeft het lichaam – met behulp van water, elektromagnetische informatie (licht) en harmonische tonen (geluid) – heel gericht de juiste informatieprikkels om zelf de verstoring, disbalans en/of ziekte aan te pakken. Het zelforganiserend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd om – waar mogelijk en waar nodig – de balans te herstellen. In plaats van enkel symptomen te bestrijden of te onderdrukken, draagt het werken aan de informatie in uw lichaam bij aan het verbeteren van uw bewustzijn, gezondheid, welzijn en herstel in alle lagen (body, mind, spirit & soul). 

Den Hoek , holistische praktijk voor Dier & Mens in de Bilt, heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het onderzoeken en behandelen met behulp van Informatiegeneeskunde. Het is hun gelukt om, met medewerken van biologen en ict’ers, ruim 5000 frequenties in kaart te brengen en deze om te zetten in harmonische geluidsgolven en in elektromagnetische golven. In de afgelopen jaren zijn hiermee vele mensen en dieren succesvol behandeld. 

In deze experimentiele workshop combineren we geluidsprogramma’s als basis-aarding, alignment en ‘uitlijnen verleden’ met één or meerdere (al dan niet mini) opstellingen en onderzoeken wij of en welke bijdrage dit ons kan geven in het systemisch werk.  Onderzoek je mee?

 

Over Marion Latour

Mijn naam is Marion Latour, mede-eigenaar, opsteller, trainer en coach bij het Bert Hellinger Instituut.

Ik voel mij een verkenner en aanjager in het systemisch werk.
Verkenner is iets wat ik in mijn 25 jarige brandweer carrière heb geleerd. Waar zit een eerste beweging, een ingang, een mogelijkheid, wat komt er op ons afstormen? Het onverwachte verwachten met de volledige acceptatie dat je geen idee hebt wat het is.
Aanjager is iets wat ik zo heb mogen ervaren en leren in mijn werk met paarden, hoe stop je ergens precies voldoende energie in iets zodat de uitwisseling blijft en het als geheel kan voortleven en in beweging blijft, in welke vorm dan ook.

Samen met mijn man genieten wij en zijn 4 kinderen van de natuur, onze paarden en andere dieren op onze woonboerderij op een inspirerende plek in Drenthe.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Marion ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 15 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen