Marko van der Beek

Marko van der Beek

ScanCoaching

Thema: Overig

Titel lezing: ‘Het lichaam liegt nooit’. ScanCoaching neemt je mee in de wondere wereld van het celgeheugen.

De zoektocht naar de geheimen van het Russische kastje begint bij mijn eigen burn-out. Hoe komt een mens in zoiets terecht? Ik ging op zoek naar antwoorden en dat verhaal neemt je mee de hele wereld over. Ik, als informaticus en natuurgeneeskundige, ontdekt de kracht van de combinatie van oosterse wijsheid en westerse kennis. Om uiteindelijk bij de grote levensvragen te komen zoals: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat staat me te doen in het leven? Vragen die ons allemaal af en toe flink kunnen bezighouden. Gesprekken, allerhande trainingen, meditatie en therapie – op zoveel manieren proberen we de antwoorden te vinden. En wat bleek? De technologie van het Russische kastje kan de antwoorden geven.

Hoe dat werkt? Je zet de koptelefoon op die alle celwaarden in je hele lichaam scant. Dit alles wordt op een scherm in beeld gebracht en via ingenieuze berekeningen kun je bijvoorbeeld zien of je een oplossingsgerichte denker of een piekeraar bent. Hoe het met je intuïtie is gesteld. Of je op dit moment spanningen ervaart en zelfs waar die betrekking op hebben en zelfs de oorzaak daarvan.

Ik neem je mee in het verhaal hoe de technologie doorontwikkelde tot een scanmethodiek die op celniveau je lichaam leest en beschrijft wat er in de psyche gebeurt. En.. wie het aandurft kan het live meemaken.

Interview met Marko

23 maart zochten we Marko op in Vogelenzang en interviewde hem over Scancoachen, en vroegen ook of hij het op video kon demonstreren.
Hieronder het interview.

Over Marko van der Beek

Marko van der Beek raakte geïntrigeerd door een geheimzinnig kastje uit Rusland. Dit kastje meet met een lichaamsscan de psychologische gesteldheid van het lichaam. Na een lange en spannende zoektocht naar de ontstaansgeschiedenis van deze scanapparatuur heeft hij het mysterie opgelost. Van der Beek is de ontwikkelaar van ScanCoaching en leidt coaches op die, samen met hun cliënten, met deze scanmethodiek aan de slag gaan.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Marko ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 23 april 2023 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen