Nicole Smet

School voor Systemisch Bewustzijn

Thema: Maatschappelijke issues

Titel: Amor Fati – Liefde voor polariteit

(Samen met Arno Tuinebreijer) Met een toenemende polariteit in de maatschappij (of was deze altijd al in de onderstroom aanwezig?) is het voor veel mensen ingewikkeld om innerlijke rust te vinden en/of te behouden.

Het leven is een complexe werkelijkheid en er is een grote behoefte om de structuren ervan te leren doorzien en inhoud van gedrag en gevoelens te begrijpen. In een open onderzoek gaan we kijken naar de eigen verhouding tot polariteiten en meer duidelijkheid krijgen over het innemen van je eigen plaats, positie en rol (een model van de School voor Systemisch Bewustzijn). Het is de basis voor meer innerlijke rust, een grotere kans op het halen van doelen en onderhouden van succesvolle relaties. Amor fati, ofwel liefde voor het lot, vraagt om een ‘ja’ voor het leven, precies zoals het is.

Arno en Nicole, docenten van de School voor Systemisch Bewustzijn, nemen je mee in een fenomenologisch onderzoek naar polariteiten in de samenleving én in jezelf.

Over Nicole 

Nicole Smet

Nicole is docent/trainer van de Foundation Course aan de School voor Systemisch Bewustzijn en breed opgeleid in het systemisch werk bij verschillende scholen in Nederland . Binnen haar bedrijf The Love Corporation biedt ze, deels samen met Hilbrand Westra, programma’s en systemische coaching over liefde en relaties. Ze leidt ook een eigen zesdaags systemisch vrouwenprogramma Return to Love. Ze heeft 20 jaar lang gewerkt als strategisch communicatieadviseur. Nicole verstaat de kunst om te schakelen tussen lichtheid en diepgang. Daarnaast doet zij een levend onderzoek naar hoe liefde en relaties werken.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Nicole ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 23 april 2023 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen