Odilon Mets

Odilon Mets

Het Bewustzijnshuis 

Thema: Oorsprong

Titel workshop: Het moment

In het moment is de energie het grootst. Daar komen wij bij de oorsprong. Voor mij is de oorsprong het NIET, van waar ALLES komt, zich beweegt en manifesteert.

Ik bied in de workshop opstellingen aan vanuit de dimensie van het Geestelijk Geweten.

Dit vraagt een teruggetrokken houding waar de opsteller niet stuurt en niet gaat voor een oplossing. Hij volgt de energie die komt uit het NIET, daar waar onderscheidingen ophouden, en neemt de deelnemers daarin mee.

Wat is de kracht van deze manier van opstellen? Deze opstellingen openen een weg voorbij systemische concepten naar een ruimer bewustzijnsveld en naar onverwachte oplossingen.

Over Odilon Mets

Aangenaam kennis met je te maken. Ik ben Odilon Mets, trotse vader van vier kinderen en zeven kleinkinderen. Ik ben getrouwd met Anke. Na mijn studie Accountancy heb ik als internationaal vertegenwoordiger en later als customer servicemanager gewerkt bij de grootste goederenvervoerder van België.

In het kader van een opleiding tot hypnotherapeut kwam ik in contact met familieopstellingen. Vanaf het jaar 2000 ben ik opstellingen gaan begeleiden. Eerst deed ik dit volgens het systemische, klassieke opstellen, tot ik Bert Hellinger persoonlijk mocht ontmoeten. Dat was voor mij een openbaring. Ik ervoer in zijn seminaries een innerlijke verstilling die mij in een veld van oneindige mogelijkheden bracht. Mijn eerdere concepten van opstellen vielen hierbij in het niet. Dat Bert Hellinger opstellingen en seminaries leidde vanuit de dimensie van het geestelijk geweten werd mij pas later duidelijk. Die filosofie in de praktijk brengen, en die inzichten over de verschillende gewetens, zijn de basis van mijn cursussen en van de opleiding tot opsteller in het Nieuwe Familieopstellen.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Odilon ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 15 mei en / of maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.