Stephanie Gotthardt

Stephanie Gotthardt

Keys of Resonance Academy

Thema: Systemisch werk & …

Titel workshop: Chakra’s

Wij zijn Jan Mouton uit Brussel België en Stephanie uit Keulen Duitsland. We zijn beiden lichaamsgericht trauma therapeut en systemisch coach. We gebruiken opstellingen zowel in individuele als organisatie context, naast ander lichaamsgericht werk.

In januari gaven we voor een internationale groep senior leaders een 5 daagse retreat rond het thema ‘Unleashing the Power of Your 7 Energy Centers as a Leader’. Op een gegeven moment besloten we om de energetische interactie tussen de 7 chakra’s van de deelnemers op te stellen. We ontdekten dat de representanten van verschillende chakra’s in een opstelling zeer relevante informatie gewaar werden en dat knopen in het energiesysteem van de betrokken deelnemer geheeld konden worden door ze op te stellen. We ontdekten op deze manier dat lichaamswerk en systemisch werk eigenlijk in elkaar vloeien als twee wegen die naar hetzelfde doel leiden: een hoger zelfbewustzijn en betere connectie met zichzelf.

In deze workshop willen we graag deze ervaring delen door één of meerdere opstellingen met deelnemers te faciliteren. We doen dit graag samen omdat we aanvoelen dat onze draagkracht met twee sterker is. We hebben een beiden een andere stijl die zeer aanvullend werkt.

Over Stephanie Gotthardt

“Emoties kunnen gecoacht/behandeld worden als symptoom, er hoeft niet altijd een verhaal te zijn.”

Stephanie is 42 jaar en heeft 3 dochters. Ze werd in haar leven uitgedaagd door pijnlijke veranderingen – en verliezen. Dat heeft haar extra gemotiveerd om op deze onderwerpen te focussen. Ze is er van overtuigd dat het mogelijk is de pijn achter verlies los te laten en te helen met een mix van krachtige wetenschappelijk erkende methoden en spiritualiteit.

Stephanie is oprichtster van de KOR Keys of Resonance Academy. Al meer dan 20 jaar ondersteunt ze individuen en groepen in omgaan met verandering en verlies. Ze help haar klanten om terug in een ​​holistische flow te komen. Stephanie is geschoold in diverse methoden zoals systemische familie opstellingen, rouwverwerking, EMDR, Somatic Experience, Hypnose, KOR Systemic, PCC, NLP, Mind Mirror, paardencoaching, Reiki, chakra healing, emotionele eerste hulp, rouwverwerking, analyse van zakelijk erfgoed en nog veel meer.

Stephanies doel is om mensen in hun hart te raken. Ze helpt haar klanten opnieuw verbinding te  maken met hun innerlijke kern van liefde door een herstelde systemische verbinding.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Stephanie ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zondag 15 mei en / of maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen