Toekie van Apeldoorn

Toekie van Apeldoorn

Thema: Oorsprong

Titel workshop (maandag):
‘The Shortcut to Happiness’

– Over hoe makkelijk verbinden met je oorsprong is –

Het leven stelt ons regelmatig voor uitdagingen. Dat kunnen zelf meegemaakte gebeurtenissen zijn maar ook ervaringen overgedragen uit je systeem van herkomst. Hoe het ook zij en waar ze ook vandaan komen, in welke mate lukt het jou om de levenservaringen die op jouw pad komen het hoofd en vooral het lijf te bieden? Lukt het jou om de gevoelens die daarbij om de hoek komen kijken te doorleven?

Zou het niet fijn zijn om een bron tot je beschikking te hebben waar jij altijd kunt tanken en waar je gevoelens ook kunnen afvloeien? Waar jij immer goed genoeg bent? Vrede ervaren met je oorsprong zodat je geworteld in het verleden, verbonden met het heden, gedreven de toekomst tegemoet kunt gaan? Immers wie goed geworteld is, komt altijd weer tot bloei.

Spreekt dit je aan? Weet je welkom. We gaan samen aan de slag.

Deze workshop richt zich op ervaren. Aan de hand van oefeningen word je je gewaar hoe een systemische kijk op jezelf en je systeem jou een stevige basis biedt vol liefde en vertrouwen.

Wie goed geworteld is, komt altijd weer tot bloei.

Over Toekie van Apeldoorn

De workshop wordt gegeven door Toekie van Apeldoorn. Als psycholoog, trainer en familie opsteller begeleidt zij volwassenen naar meer levensgeluk, regie en tevredenheid. Ze studeerde rechten en psychologie en is een vrouw met een missie die gaat voor het verbinden van mensen met zichzelf en elkaar opdat de liefde volop stroomt. Toekie’s gevarieerde achtergrond en haar kennis, intuïtie en ervaring bundelt zij om volwassenen krachtig en doeltreffend te begeleiden naar transformatie.

Toekie is verloofd met Michiel, stief, peet- en pleegmoeder van verschillende kinderen, houdt van hardlopen, lezen en lange strandwandelingen en heeft een hond.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Toekie ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen